• Colaborare

    Compania "Bojo-Vin" este deschisă pentru orice colaborare. Ne puteţi contacta accesând pagina de contact.

Despre Companie

Compania „BOJO-VIN" este o întreprindere fondată în anul 2000, situată în Republica Moldova, în orașul Vatra, care produce băuturi alcoolice tari, băuturi slab alcoolizate și vinuri spumoase. Aici sunt implementate sisteme de management al calităţii şi al siguranţei produsuluii SR EN ISO 9001: 2015, si SR ISO 22000, ceea ce îi garantează consumatorului o calitate impecabilă.

"Această băutură are putere magică. Îi întărește pe cei slabi, îi scoate din starea de leșin pe cei istoviți. Celor obosiți le redă forțele mult mai repede decât hrana. ... Este un diuretic, un digestiv și o antitoxină"

- Carolus Linnaeus, doctor din sec. al XVIII-lea ce analiza efectele băuturii asupra omului -

Întreprinderea dispune de patru linii de producere, cu o capacitate totală de peste șapte milioane de sticle lunar. La moment, deținem 30% din piața locală pe segmentul băuturi spirtoase.

Din echipa noastră fac parte peste 100 de angajați profesioniști. Astăzi sortimentul companiei cuprinde peste 20 de mărci comerciale. Compania deţine peste 80 de rețete originale de producere a votcii, a băuturilor slab alcoolizate, a băuturilor alcoolice de desert şi a vinurilor spumoase.