• Colaborare

    Compania "Bojo-Vin" este deschisă pentru orice colaborare. Ne puteţi contacta accesând pagina de contact.

Tehnologie

Întregul echipament de producere este de la cei mai buni producători de utilaje din Italia şi Germania. Etapele de producere sunt extrem de complexe. Apa este extrasă dintr-o fântână arteziană, de la o adâncime 150 m, din rezervația naturală „Codru”, situată la sute de kilometri de localitățile urbane, ceea ce asigură garanția purității acestei ape cu un conținut bogat de minerale, care conferă băuturilor un gust inconfundabil.

Procesul de purificare

Produsul nostru trece prin șapte trepte de purificare. Utilizăm cele mai noi metode și procedee tehnologice, care constituie secretul companiei, și materiale auxiliare ce s-au afirmat de-a lungul unui secol: în primul rând, cărbunele din cocos, de cea mai înaltă calitate, cu care se efectuează o tratare dublă, în urma căreia se obține un gust moale și fin. După această tratare, soluția este trecută printr-un filtru cu nisip de cuarț, cu fracția masică diferită. Se face apoi o pauză necesară pentru eficiența proceselor benefice pornite de cărbunele activat. Sistematic grupul de specialiști de la producere fac analiza senzorială, pentru a hotărî la ce etapă trebuie făcută tratarea cu argint prin instalația de filtrare

Această tratare este un acord final, care catalizează reacțiile începute de cărbunele activat și conferă o finețe irepetabilă, ce plasează produsul nostru în rândul celor mai distinse băuturi alcoolice.